HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

splash pool

Dah lama ngusya mende alah ni....sejak yg lama dah hilang tah ke mana.....
actually laki aku yg hilangkan....dia letak kat benteng porch tu....pastu dia tgk2 dah takde..
aku agak angin kuat yg terbangkan....tp bayang kat longkang pun tadak...jauh beno angin tu bawak kot...













ni la pool yg lama.... time najla ngan hakim kecik2..hani ngan hasyid pun tak wujud lagik...

bila dah takde...budak2 tu asyik tanya jer bila nak beli yg baru...
laki aku takde nak layan nyer kalau bebudak tu mintak...kalau aku mintak jer dia layan hehehehe..
bab bebudak ni ibunyer jer rajin melayan....
dah alang2 nak beli baru aku usya la yg beso terus boleh muat 4 org anak2 aku main air ngan puas...
dah berbulan aku usya2 n compare2.... last2 decide beli splash pool yg cam kat bwh ni...
pastu kebetulan lak...Najla bgtau dia dpt maintain no.1 lagik kat sek agama... n mintak hadiah....
terus terfikir nak beli mende alah ni...so hadiah dia leh kongsi sama2 adik beradik yg lain.... mengikut kata motivator yg aku dgr...kalau nak kasik hadiah..kasik hadiah yg bleh share adik beradik....
kebetulan lepas raya ada ready stock....( aku ni tak suka beli yg order stock..lambat sgt rasanya)
cam biasa maybank2u...siap...esok sampai hehehehe....






Photo: ANAK SUKA BERMAIN AIR???

Splash Pool
#Jimat ruang tak yah p jauh2..kat luar ruma pun boleh mandi manda.
#Luas n Selesa..ibubapa pun boleh join sekali :)
#Pool Size: 188CMX137CMX34CM
Slide: 122CMX53CMX53CM
#Accessories: Inflatable basketball +4 inflatable rings + inflatable slide.

SMS/WHATSAPP 0142091706
PAGE:https://www.facebook.com/QaiserBabyShoppe
 splash pool dah sampai arini.....igtkan ringan jer..tp berat gak aku nak angkut ke car park...
Najla dok pesan lagik arini jgn lupa bwk balik hadiah .....minah ni kalau dah citer asyik tanya jer pai rimas aku dibuatnyer....

Weekend ni kalau sempat boleh la buat projek mandi pool hahahaha....aku pun tingin gak :-)

1 comments:

mama ila said...

wahh..bestnyer..seronoklah nanti anak2 mandi pool besar...hehe..ila pun pernah gak survey pool nie =)

salam kenal yer...ila follow sini

Post a Comment