HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Iron amway

Hahahaa.... azie dan gadget berpisah tiada hahaha...
Tapi masa nak beli gadget ni byk sungguh halangan..
sampai igt tak dpt nak beli dah...
Actually beli iron ni masa tgh promotion bayar 4x + free iron board + free laundry basket
Aku decide last minute nak beli  gadget ni.....dah hujung2 promo... punyala tanya dekat 10 orgg amway...sumanya dah abis quota..... so ingat dah x dpt beli dah... sampaila abis promo date ...
Tiba2 di suatu pagi....mr hubby tanya..nk beli iron tak? Mestila nak kan.... rupanya cikgu sek dia ada quota lagik... terusla proceed...
2-3 minggu pastu baru la dapat.....

Review: Memang berbaloi untuk aku yg anak ramai ni kan.... nak iron memang senang sgt.... tak yah ejas kepanasan....buh jer la kain jenis apa....elok jer cantik di iron.... iron board pun besaq giler... mmg keje mengiron jadi cepat dan pantas.....

Tak semestinya beli kat amway..... kalau nak murah lagik pi beli kat Makcik Rehan.... mmg murah cuma kena sabo tgu shipping dr oversea sana yer... pi usha FB Jolly Kitchen Malaysia

1 comments:

Khai Ching Ang said...

Sy Pemilik Perniagaan Amway (Amway Business Owner-ABO) jgk ,tp x paksa org beli atau join,cuma share apa yg tau kpd org lain bg bantu mereka.WeChat:MichaelKCKC 017-4416931(Michael),Michael-Ang@hotmail.com,https://www.facebook.com/messages/dragontooth007 utk contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.Thx 4 concern ye.

Post a Comment