HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Deep freezer

Susah betul nak carik mood utk update blog...padahal rasa cam byk jer mende nak share....
tp try jugak rajinkan diri utk kawan aku Syani...:-)
b4 brsalin dulu, mmg dah aim utk beli deep freezer...
so masa dlm pantang aritu order online jer  kat Jintex eletronics and pilih utk COD .....


Mistral Upright Freezer [MFZ-101U]    MYR788

..... alhamdulillah...dah penuh....actually kalau upright ni takleh byk2 sgt isi..tp senang nak organize stok susu... ada pro n con la...
tak usik lagik pun stock2 ni coz buat masa ni aku bekalkan baby Hasyid ebm yg fresh pam pagi b4 pi keje dan ebm pam ptg kat ofis.... nex month baru nk buat konsep FIFO.....bagi baby Hasyid teror minum ebm dr botol dulu......

ni last week..baru 2 bulan aku dah bwk pi teluk batik tgh2 panas2 tu melayan kakak2 ngan abg2 dia mandi laut.....hasilnya suma demam batuk selsema bila balik kl ......



 akhir sekali gambo mak diaorg lak hehehehe.....


1 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

singgah sini jap! blogger, jom join GA ni.. big punya.. hehe :)

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Post a Comment