HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Beday MR Hubby

Report Feb dah siap....boleh la aku berblogging..
Sebelum Mac menjengah entry beday hubby on Feb harus dirakam dulu J
Cam biasa tiada majlis besar2 besaran, just 4 our little family
Tempah Cheese Cake kat ofismate ....hadiah lak empunya diri request dr bulan Dec lagik...

HEPI BEDAY MY DEAR HUBBY
MOGA PJG UMUR MURAH REZEKI
DAN MENJADI SUAMI DAH AYAH YG TERBAIK DUNIA AKHIRAT.....AMINN...


 mr.hubby jenis yg mmg suka bersukan...request sport watch yg ada function Heart rate Monitor, boleh tau jantung kita ok ke tak... yg kelakanya aku testla sambil marah2 budak2 tu...nampak kat screen jam kadar denyutan tu mencanak2 naik hahahaha.....mmg best la jam ni...mcm2 function ada including jugak calories burn bila kita buat exercise... nak tau function dia yg lanjut  sila ke timex.com.my ....

video
beday song from his beloved kids....

LAst Day Najla


Arini last day najla kat pra sek bdr tun hussein onn(2)
Org last day hujung tahun kan..ni awal tahun pulakkan..
Mula2 htr pi pra sek kat skbtho(2) ..igtkan senangla dekat ngan ayah diakan...senang nak pi balik sama2....
Masuk bulan kedua...tahap kebizian ayah dia di paras max....ari2 kene tgu pai kul 3-4ptg baru balik umah.....bygkan Najla pi sek subuh2...matahari pun tak kuar lagik...pastu kelas habis kul 11.30pg... pastu kene tgu ayah dia pai 3-4 ptg....waiting time > learning time....
Setelah di fikir2kan....utk kebaikan semua pihakJ KEBIZIAN ITU HARUSLAH DI BAYAR NGAN YURAN TADIKA SWASTA.... J habis fikir positif negatif  insyaAllah start nex week Najla akan kembali ke Tadika Aulad..tadika lama dia....dia pun dah biasa kat situ kan...pandai2 la ayah dia carik duit lebih nak bayar yuran bulan2J + duit van bulan2...:)
Sedih gak nak pindahkan dia dr pra sek tu...tapi nak buat cmaner terpaksa la utk yg dptkan yg terbaik...lepasni  kul 12 Najla dah boleh sampai umah....my personal opinion bila dah htr anak2 pi sek lain2 kan....kat pra..kemudahan mmg tip top, bayar sedikit tp mcm2 dpt kan...baju 3jenis, buku bertimbun2...so berterima kasihla pada gomen kerana utk swasta anda akan dpt byk bila bayar byk... Najla ni jenis yg byk ckp, bila dia nak pindah sek lain cikgu pun frust sebab baru nak masukkan najla pertandingan bercerita sebab dia ada talent cam mak dia kecik2 dulu (perasan..tp mmg betul ek faktani heheheh)  ....dan bila dok kat pra so bakat2 or xtvt luas sebab pra kan satu malaysia so leh la masuk mcm2 xtvt.....tp maybe dr segi  silibus more to secular compare to tadika islamic... private ni silibus lebih advance....apapun..YOU HAVE TO LOSE  ONE TO GET ANOTHER ONE ...setiap apapun ada pro n con rite?
Sempena last day Najla bwk kek ni pi sekolah...





Nak citer pjg pasal anak2 yg lain including beday ayah dia aritu tp mak aiii byk nyer keje....ni pun nyorok2 type kat msword dulu....nanti ada yg komplen keje tak siap berblogging hahahahaha......