HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Beday MR Hubby

Report Feb dah siap....boleh la aku berblogging..
Sebelum Mac menjengah entry beday hubby on Feb harus dirakam dulu J
Cam biasa tiada majlis besar2 besaran, just 4 our little family
Tempah Cheese Cake kat ofismate ....hadiah lak empunya diri request dr bulan Dec lagik...

HEPI BEDAY MY DEAR HUBBY
MOGA PJG UMUR MURAH REZEKI
DAN MENJADI SUAMI DAH AYAH YG TERBAIK DUNIA AKHIRAT.....AMINN...


 mr.hubby jenis yg mmg suka bersukan...request sport watch yg ada function Heart rate Monitor, boleh tau jantung kita ok ke tak... yg kelakanya aku testla sambil marah2 budak2 tu...nampak kat screen jam kadar denyutan tu mencanak2 naik hahahaha.....mmg best la jam ni...mcm2 function ada including jugak calories burn bila kita buat exercise... nak tau function dia yg lanjut  sila ke timex.com.my ....

video
beday song from his beloved kids....

0 comments:

Post a Comment