HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Isit i'm jeleous or not 'bersyukur'...

Allah nak kasik rezeki tu bila2 masa yg Dia nak bagi... aku terjumpa balik kawan2 lama aku masa kecik2 dulu... maybe aku or maybe diapun tak sangka Allah nak bagi dia rezeki sampai macamni.. dulu... kalau belajar aku dpt A..dia dpt paling tingipun C...tkapun D takpun E... (bukan nak lekehkan ek).. skrg ni korang bygkan dia lagik 'best' dari aku.. either part academics or part 'taraf' ..... camne tu... kalau nak citer pasal family dia totally differ from my family dulula.... skrgni ...differ gak...tapi terbalik lak hehehehe... means family dia lagik better la compare dulu... adakah disebabkan in their family dah ada 'somebody' or..... aku nak citer lebih2 pun cam ngumpat lak... apapun syukur dgn apa yg kita ada whether kecik or beso maybe itu yg d'best...

1 comments:

AISYAH HANI said...

Besrsyukur la dengan apa yang ade... (pesanan untuk diriku jugak...)

Post a Comment