HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

SubhanAllah...

just 2 share...aku ni hari2 suka dok pandang langit..bukan apa..bila pandang langit aku rasa kagum ngan kuasa Allah...but the main point aku nak share ttg langit ni.. b4Ramadhan bila pi keje tgk matahari n langit..kadang2 very2 scared coz matahari tu merah semcam jer (tanda akhir zaman)..siap leh tgk tak yah pakai spec coz sun mcm merah n takde cahaya menyinar...langit, awan cam merah2 jer... but 1st day ramadhan..its differ.. matahri tu bersih jer..putihjer ngan cahaya yg memancar2 ..nak tgk pun takleh pakai spec pun sakit mata ngan cahaya putih bersih yg memancar2...pastu langit penuh ngan awan2 putih...SubhanAllah...

Hari ke-2 cuti sekolah...

Today, 2nd day school holiday... biasanyer kalau cuti sekolah hubby mesti balik Kedah...ni 1st time tak balik..why?...coz FIL n MIL dah meninggal dunia... so kat umah tu dah takde sapa...cuma adala siblings yg dok umah memasing.... harini aku pi nak pi keje cam slm jugakla jadik malas sebab tgk2 keadaan2 mcm kat bawah ni...:)

tgk la dua beradik ni...punyala lena dah kul 8.30..salam ibu pun tak...

pemandangan yg buat aku malas nak pi keje...

ragam najla

video

Memori...

harini 1st posa time ofis..so cam byk masa skit nak buat mende2 ni.. tiba2 lak terjumpa clip time dinner 2007..

the best memory at TPM ..Johan lagik tu...
video

Malasnyer...


harini cam malas jer pi keje...nape ek..sebab...time nak pi keje tgk 3 beranak tu terlentang lagik...sip berdengkur lagik...:-)mentang2 cuti sekolah....x tau la nak bagun kul bape 3 beranak tu....

Yasin - Nur Kasih...touching story..



quarantine...

sek hubby aku di kuarantin from 7/8/ - 12/8/09 due to H1N1 case... but sepanjang masa qurantine nih jadual dia... jumaat - badminton, isnin - badminton, selasa - futsal , rabu - ikut aku pi jln tar...