HANAKIMNISYID FAMILY. Powered by Blogger.

Deep freezer

Susah betul nak carik mood utk update blog...padahal rasa cam byk jer mende nak share....
tp try jugak rajinkan diri utk kawan aku Syani...:-)
b4 brsalin dulu, mmg dah aim utk beli deep freezer...
so masa dlm pantang aritu order online jer  kat Jintex eletronics and pilih utk COD .....


Mistral Upright Freezer [MFZ-101U]    MYR788

..... alhamdulillah...dah penuh....actually kalau upright ni takleh byk2 sgt isi..tp senang nak organize stok susu... ada pro n con la...
tak usik lagik pun stock2 ni coz buat masa ni aku bekalkan baby Hasyid ebm yg fresh pam pagi b4 pi keje dan ebm pam ptg kat ofis.... nex month baru nk buat konsep FIFO.....bagi baby Hasyid teror minum ebm dr botol dulu......

ni last week..baru 2 bulan aku dah bwk pi teluk batik tgh2 panas2 tu melayan kakak2 ngan abg2 dia mandi laut.....hasilnya suma demam batuk selsema bila balik kl ......



 akhir sekali gambo mak diaorg lak hehehehe.....


Kurma Badam 2013

 


 salam peminat2 kurma badam...
stock kurma badam dah ada  tp limited la....
so sapa2 yg nak sila email or msg saya ye di hananikim@gmail.com or 0192354398

p/s : saya hanya akan jual utk area lembah klang or yg dekat2 jer.......kalau luar kl/selangor mmg tak ambik....maaf nyer bisnes kecil2 kecilan jer:-)